U Mollini o vidljivosti projekata

22_11_2016  |  Autor: Ivana Bartulović  |  Foto: yia18.org
U Mollini o vidljivosti projekata

Edukacija pod nazivom Visibility and DEOR održava se u svrhu učenja o vidljivosti, diseminaciji i širenju rezultata projekata u sklopu Erasmusa Plus. Sudionicima su pokriveni svi troškovi, a rok za prijavu je 11. prosinca.

Edukacija pod nazivom Visibility and DEOR održava se u svrhu učenja o vidljivosti, diseminaciji i širenju rezultata projekata u sklopu programa Erasmus Plus. Održat će se u Španjolskoj u Mollini (pokraj Malage) od 9. do 15. veljače 2017.

Glavni su ciljevi edukacije objasniti koncepte poput vidljivosti, diseminacije i iskorištavanja rezultata (DEOR - Dissemination and Exploitation of Results) projekata financiranih programom Erasmus Plus. Osim toga, cilj je potaknuti razmjenu dobre prakse i iskustava u ovom polju, ponuditi korisne alate za rad na vidljivosti i diseminaciji, te stvoriti praktičnu aktivnost i strategiju za DEOR.

Namijenjena je stručnjacima za rad s mladima, trenerima i liderima mladih. Bit će podijeljena u tri djela. U prvom dijelu će se objasniti glavni koncepti vezani za vidljivost i DEOR. Drugi dio će se baviti proučavanjem primjera korisnih alata i iskustava. U trećem dijelu sudionici će stečena znanja primijeniti na vježbi kako bi vidjeli kako to funkcionira u praksi.

Edukacija je financirana sredstvima iz programa Erasmus + te će odabranim sudionicima biti pokriveni troškovi smještaja, putovanja i hrane (prema pravilima programa Erasmus Plus).

Rok za prijavu: 11. prosinca 2016.

Više informacija i prijava na salto-youth.net