U Malagi o radu s mladima

06_10_2015 / 16:13h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Flickr
U Malagi o radu s mladima

Internacionalna edukacija Bridging the Gap održat će se u prosincu u Malagi s ciljem osnaživanja osoba koje rade s mladima. Sudionicima su pokriveni svi troškovi, a rok za prijavu je 25. listopada.

 Internacionalna edukacija pod imenom Bridging the gap. Think Global- Act Local: Make the connection! održat će se u španjolskoj Malagi od 1. do 7. prosinca 2015. a namijenjena je stručnjacima za rad s mladima, edukatorima i liderima mladih.

Cilj je edukacije osnažiti osobe koje rade s mladima kako bi u rad na lokalnoj razini mogli inkorporirati različite globalne perspektive i time omogućiti mladima da se nose s promjenama, prihvaćaju razlike i postanu aktivni sudionici u društvu. Među specifičnim su ciljevima osnaživanje osoba koje rade s mladima u polju kritičkog razmišljanja i povezivanja raznih događanja na globalnoj razini s onima u lokalnoj sredini, zatim produbljivanje znanja u polju ljudskih prava, održivog razvoja, potrošnje i siromaštva i slično.

Radni je jezik engleski, a sudionicima su pokiveni troškovi puta (u okviru odobrenog iznosa unutar programa Erasmus +), smještaja i hrane.

Rok za prijavu: 25. listopada 2015.


salto-youth.net