U Luksemburgu o poduzetništvu

29_09_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: morguefile.com
U Luksemburgu o poduzetništvu

Edukacija koja će se održati u Luksemburgu u prosincu namijenjena je osobama koje rade s mladima s ciljem stjecanja kompetencija za razvoj inovativnih ideja u području socijalnog poduzetništva. Rok za prijavu je 14.10.2016.

Petodnevna edukacija pod nazivom It’s time to move! Transitioning from youth work to social entrepreneurship organizirana je s ciljem stjecanja kompetencija za socijalno poduzetništvo. Edukacija će se održati u Luksemburgu od 5. do 10. prosinca 2016.

Edukacija je namijenjena osobama koje rade s mladima: youth workerima, voditeljima mladih, voditeljima i koordinatorima projekata koji uključuju mlade te predstavnicima organizacija civilnog društva. Osobe koje rade s mladima usmjeravaju mlade i pomažu im u stjecanju kompetencija, no koliko rade na vlastitim kompetencijama te koliko su iste održive i uspješne, pitanje je na koje organizatori edukacije žele dobiti odgovor te pomoći osobama koje rade s mladima da usmjere svoje ideje ka socijalnom poduzetništvu.

Prijaviti se mogu svi zainteresirani za stjecanje novih znanja u području rada s mladima a uvjet je da dobro poznaju engleski jezik jer je radni jezik engleski.

Ovaj je projekt financiran sredstvima iz Erasmus + programa te će odabranim sudionicima biti pokriveni troškovi smještaja, putovanja i hrane.

Za sve dodatne informacije zainteresirani se mogu javiti Agenciji za mobilnost i prorame EU putem maila [email protected]

Rok za prijavu: 14. listopada 2016.

Više informacija na www.salto-youth.net