U Ljubljani o socijalnoj inkluziji

29_09_2015 / 10:40h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Fred Jala / Flickr
U Ljubljani o socijalnoj inkluziji

Internacionalni seminar MEE TOO! - Conversations on Social Inclusion održat će se od 24. do 27. studenog u Ljubljani. Cilje je seminara stvoriti platformu za razmjenu primjera dobre prakse te za profesionalni razvoj u polju socijalne inkluzije mladih.

Internacionalni seminar MEE TOO! - Conversations on Social Inclusion održat će se od 24. do 27. studenog u Ljubljani. Cilj je seminara stvoriti platformu za razmjenu primjera dobre prakse te za profesionalni razvoj u polju socijalne inkluzije mladih.

Na seminaru će svi koji su s mladima u lokalnoj zajednici realizirali projekt s ciljem socijalne inkluzije mladih imati priliku predstaviti ga; sudionici će se moći i umrežavati, dobiti odgovor na pitanje kako svoje projektne ideje pretvoriti u projekt za Erasmus + i slično. Seminar je namijenjen stručnjacima za rad s mladima te predstavnicima različitih specijaliziranih institucija koje rade s mladima s manje mogućnosti ili s posebnim potrebama. Radni je jezik engleski, a sudionicima su pokriveni troškovi puta, smještaja i hrane (u okviru odobrenog iznosa, propisanog programom Erasmus +).

Rok za prijavu: 14. listopada 2015.

Više informacija može se pronaći na www.salto-youth.net.