U Kapošvar na IATEFL!

25_05_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: University of Kaposvar / Facebook
U Kapošvar na IATEFL!

Studenti anglistike pozvani su na prijavu za sudjelovanje na konferenciji IATEFL Hungary Junior, koja se održava od 7. do 9. listopada 2016 u Kapošvaru. Odabranom studentu ili studentici bit će pokriveni svi troškovi.

Hrvatsko udruženje profesora engleskog jezika HUPE, u suradnji s IATEFL-om iz Mađarske, poziva studente anglistike da se prijave za sudjelovanje na konferenciji IATEFL Hungary Junior, koja se održava od 7. do 9. listopada 2016 u Kapošvaru. Odabranom studentu ili studentici bit će pokriveni svi troškovi.

Cilj je konferencije omogućiti studentima preddiplomskih, diplomskih i poslijediplomskih studija anglistike da steknu profesionalno iskustvo i upoznaju internacionalnu zajednicu nastavnika engleskog jezika. 

Za prijavu je potrebno pripremiti izlaganje od 20 minuta ili radionicu od 30 minuta, koji tematiziraju nastavničko iskustvo, predstavljaju inovativne ideje, istraživanje ili bilo što drugo što je povezano s primijenjenom lingvistikom. Upute za pripremu nalaze se na linku. Prijave se šalju Suzani Anić-Antić na e-mail adresu [email protected].

Obrazac za prijavu dostupan je ovdje.

Rok za prijavu: 15. lipnja 2016.