U Italiji o projektima za mlade

13_11_2014 / 11:00h  |  Autor: I.Z.  |  Foto: everystockphoto.com
U Italiji o projektima za mlade

Objavljen je poziv za sedmodnevni seminar u Italiji o upravljanju i vidljivosti projekata usmjerenih prema mladima. Pokriveni su svi troškovi osim participacije, koja iznosi 30 eura.

Seminar u Italiji Are You/th Visible? održat će se od 14. do 21. veljače 2015. u mjestu Recoaro Terme, a namijenjen je svima s iskustvom sudjelovanja u internacionalnim projektima.

Cilj sedmodnevnog seminara jest okupiti stručnjake za rad s mladima, lidere mladih, voditelje projekata te mlade s manje mogućnosti kako bi zajedno učili o upravljanju i vođenju projekata u sklopu programa Erasmus+.

Jedan od najvećih izazova među osobama koje rade s mladima jest kako pronaći relevantne i korisne metode koje će projekt učiniti vidljivijim a projektne rezultate efikasnijima. Na seminaru će se inicirati takvi projekti koji će se od samog početka fokusirati na vidljivost i širenje rezultata.

Troškovi hrane, smještaja i putovanja u potpunosti su pokriveni, a sudionici snose participacijski trošak u iznosu od 30 eura. Radni jezik seminara je engleski.

Rok za prijavu je 26. studenog 2014.


Više informacija na goabrod.blogspot.com.