U Istanbulu o mobilnosti

16_11_2016  |  Autor: Ivana Bartulović  |  Foto: freeimages.com
U Istanbulu o mobilnosti

Edukacija o mobilnosti mladih iz ugroženih sredina održat će se od 7. do 11. veljače 2017. u Istanbulu. Rok za prijavu je 4. prosinca.

Edukacija o mobilnosti mladih iz ugroženih sredina, pod nazivom Mobility Taster for Inclusion Organizations, održat će se od 7. do 11. veljače 2017 u Istanbulu (europskom dijelu).

Tijekom trodnevne edukacije sudionici će se upoznati s mogućnostima koje Erasmus Plus može ponuditi mladima iz ugroženih sredina. Mobility Taster ponudit će konkretne primjere za projekte, povezat će razne organizacije koje rade na uključivanju mladih, pokazati koja je vrsta financiranja posebno dostupna projektima za uključivanje mladih, te će provesti zainteresirane korak po korak kroz cijeli proces.

Edukacija je namijenjena svima koji izravno rade s mladim ljudima iz ugroženih sredina (stručnjaci za rad s mladima, voditelji mladih, socijalni radnici…). Cilj je edukacije pružiti pomoć organizacijama koje do sada nisu organizirale međunarodni projekt za mlade.

Ovaj je projekt financiran sredstvima iz programa Erasmus Plus te će odabranim sudionicima biti pokriveni troškovi smještaja, putovanja i hrane (prema pravilima programa Erasmus Plus).

Rok za prijavu: 4. prosinca 2016.

Više informacija na salto-youth.net.