U Info zoni o toleranciji

18_07_2015 / 15:00h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: I. Z., arhiv
U Info zoni o toleranciji

Prezentacija upitnika za projekt Snaga tolerancije održat će se u ponedjeljak, 20. 7. u Info zoni.

Udruga Regionalni info centar za mlade Rijeka – UMKI, u suradnji s Transparency Internationalom, Ministarstvom znanosti, obrazovanja i sporta te Uredom za ljudska prava organizira prezentaciju upitnika za projekt Snaga tolerancije.

Projekt za cilj ima širenje tolerancije i pozitivnih vrijednosti sporta među djecom i mladima, uvažavanje i jednakost svih manjina kroz edukaciju i osvještavanje mladih u prevenciji rasizma i diskriminacije na sportskim terenima.

Prezentacija će se održati u ponedjeljak 20. 7. u 11 sati, u Splitu u prostoru Info zone (Jerina ulica 1).

Prezentacija se sastoji od predstavljanja skice planirane publikacije koju će udruga UMKI izdati u 9. mjesecu, predstavljanja dobivenih rezultata, izlaganja SWOT analize i davanja prijedloga za nagradu istaknutih građana/organizacija grada u borbi protiv svih oblika diskriminacije u sportu.

Nakon sudjelovanja institucija i obrazovnih ustanova, cilj je napraviti suradnju s organizacijama koje rade s mladima i za mlade diljem Hrvatske kako bi što bolje pripremili publikaciju s dodatnim komentarima i mišljenjima, koji su UMKI-ju od izuzetne vrijednosti i pomoći. Prezentacija je primarno orijentirana na članove, korisnike i partnere kako bi dobili završne komentare i prijedloge za završnu realizaciju projekta prilikom promocije publikacije, zajedno s Vama u jesen 2015.