U Gruziju na EVS

10_03_2016  |  Autor: Nana Novaković  |  Foto: Wikimedia Commons
U Gruziju na EVS

Gruzijska organizacija Bridge of Friendship Kartlosi traži volontere za dugoročni EVS od rujna 2016. do lipnja 2017. u gradu Gori. Rok za prijavu je 1. travnja.

Gruzijska organizacija Bridge of Friendship Kartlosi traži volontere za dugoročni EVS od rujna 2016. do lipnja 2017. u gradu Gori.

Misija organizacije je podržati održivi razvoj lokalnih zajednica u regiji Shida Kartli te pridonijeti mirovnom procesu nagodbe sukoba Tskhinvali i provesti dijalog između zajednica podijeljenih sukobom. Također, organizacija podržava lokalno stanovništvo i mlade u aktivnom građanstvu i potiče njihov profesionalni razvoj kroz razne aktivnosti.

Glavni zadaci volontera bit će provođenje aktivnosti, podizanje svijesti i pokretanje mladih ljudi u vezi određene teme (mobilnost, europsko i aktivno građanstvo, interkulturalnost, i slično) i međunarodnih projekata (razmjene mladih).

Mogu se prijaviti mladi od 18 do 30 godina koji su zainteresirani za rad u organizaciji civilnog društva u razvoju aktivnosti za mlade. Uvjet za prijavu je odlično znanje engleskog jezika u pismu, analitičke i organizacijske sposobnosti te motivacija za jasno i učinkovito komuniciranje s ljudima iz različitih kultura i sredina.

Za prijavu potrebno je poslati životopis i motivacijsko pismo na engleskom jeziku na e-mail [email protected].
Svi troškovi volontiranja pokriveni su unutar programa Erasmus+ (smještaj, hrana, džeparac, putni troškovi).

Više informacija na mladiinfo.eu.

Rok za prijavu: 1. travnja 2016.