U Crnoj Gori o razmjeni mladih

26_09_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: ec.europa.eu
U Crnoj Gori o razmjeni mladih

Treća međunarodna edukacija Cherry on the cake organizira se s ciljem širenja vidljivosti, rezultata i utjecaja programa Razmjene mladih, a namijenjena je osobama koje rade s mladima. Rok za prijavu je 2.10.2016.

Treća međunarodna edukacija Cherry on the cake organizira se s ciljem širenja vidljivosti, rezultata i utjecaja programa Razmjene mladih, a održava se u Crnoj Gori od 21. do 25. studenog.

Edukacija je namijenjena osobama koje rade s mladima, odnosno youth workerima i youth leaderima koji: su imali iskustva u sudjelovanju u razmjenama mladih, imaju konkretnu ideju za prijavu projekta razmjene, koji su zainteresirani za stjecanje znanja o povećanju vidljivosti i utjecaja razmjene te koji imaju visoku motivaciju za rad s mladima.

Ovaj je projekt financiran sredstvima iz Erasmus + programa te će odabranim sudionicima bit pokriveni troškovi putovanja, hrane i smještaja. Prije prijave na edukaciju potrebno je kontaktirati Nacionalnu agenciju putem maila [email protected]Radni je jezik edukacije engleski.

Rok za prijavu: 2. listopada 2016.

Više informacija na www.salto-youth.net.