U Češkoj o Erasmusu

08_02_2017  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Facebook
U Češkoj o Erasmusu

U Češkoj se organizira edukacija pod nazivom Appetiser čiji je cilj motivirati sudionike da koriste program Mladi na djelu u sklopu Erasmus+. Rok za prijavu je 19. ožujka.

U Češkoj se organizira edukacija pod nazivom Appetiser čiji je cilj motivirati sudionike da koriste program Mladi na djelu u sklopu Erasmus+. Održat će se od 16. do 20. svibnja.

Edukacijom se želi dati sudionicima priliku da iskuse kako je raditi s mladim ljudima u međunarodnom okružju. Ciljevi edukacije su: upoznati se s neformalnim i međukulturalnim učenjem, izmijeniti primjere različitih lokalnih aktivnosti za mlade u međunarodnom kontekstu, analizirati primjere kvalitativnih projekata za mlade podržanih od strane programa Mladi na djelu, te otkriti kakve koristi sudionici mogu imati od međunarodnog konteksta u radu svoje lokalne zajednice. Edukacija je namijenjena youth workerima, voditeljima mladih i koordinatorima projekata.

Edukacija je financirana sredstvima iz programa Erasmus Plus te će odabranim sudionicima biti pokriveni troškovi smještaja, putovanja i hrane (prema pravilima Programa).

Rok za prijavu: 19. ožujka.

Više infomacija ovdje.