U Bugarskoj o EVS-u

20_10_2014 / 16:08h  |  Autor: I.Z.  |  Foto: everystockphoto.com
U Bugarskoj o EVS-u

Argonauta poziva zainteresirane za sudjelovanje na seminaru o EVS-u koji će se održati u bugarskoj pokrajini Razlog od 1. do 8. prosinca 2014.

Murterska organizacija Argonauta traži sudionika/sudionicu za seminar East and West connected by EVS koji će se održati u Bugarskoj u pokrajini Razlog od 1. do 8. prosinca 2014! Svi troškovi (putni, hrana i smještaj) pokriveni su iz projekta, odabrani sudionik plaća samo participacijske troškove u iznosu od 15 eura.

U sklopu projekta East and West connected by EVS planiran je istoimeni seminar namijenjen stručnjacima za rad s mladima, liderima mladih i koordinatorima volontera koji žele razvijati kvalitetne EVS projekte s efektivnim i dugotrajnim rezultatima. Cilj je seminara razmjena iskustava i primjera dobre prakse među stručnjacima za rad s mladima iz deset zemalja (pet zemalja članica EU i pet koje to nisu). Seminar u Bugarskoj izvrsna je prilika da stručnjaci za rad s mladima upoznaju aktivnosti drugih organizacija, diskutiraju o bitnim elementima EVS projekata, pronađu kontakte i potencijalne partnere te se umreže s drugim organizacijama.

Sudjelovati mogu mladi u dobi između 18 i 30 godina, stručnjaci za rad s mladima, lideri mladih, koordinatori volontera ili osobe koje imaju odlučujuću ulogu u organizaciji mladih, motivirani za razvoj EVS usluga i projekata.

Svi zainteresirani trebaju se javiti što prije na [email protected] s popunjenom aplikacijom (ispunjava se na linku.

Više informacija može se pronaći na www.scribd.com.