U Bruxellesu o razvoju

09_02_2016  |  Autor: Nana Novaković  |  Foto: EDD, arhiv
U Bruxellesu o razvoju

Europska komisija poziva mlade od 21 do 26 godina da se prijave na Europske dane razvoja, koji će se održati 15. i 16. lipnja u Bruxellesu. Rok za prijavu je 18. ožujka.

Europska komisija poziva mlade iz cijelog svijeta na Europske dane razvoja (European Development Days ili EDD 2016) koji će se održati 15. i 16. lipnja 2016. u Bruxellesu.

Europski dani razvoja događaj su u kojem sudjeluju svjetski i poslovni lideri, organizacije civilnog društva, nobelovci i članovi Europske komisije. Događaj predstavlja jedinstvenu priliku za razmjenu ideja i najbolje prakse koje inspiriraju nova partnerstva u rješavanju najvećih svjetskih izazova - suzbijanje siromaštva, održivost i jednake prilike za sve.

Mogu se prijaviti mladi od 21 do 26 godina koji žele predstaviti snažan utjecaj mladih na područje razvoja. Odabrani mladi predstavnici imat će priliku pričati o temama koje ih inspiriraju te sudjelovati na aktivnostima i radionicama, podijeliti svoja mišljenja, predstaviti nacrte svojih radova i upoznati lidere na području razvoja.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti na www.eudevdays.eu.

Rok za prijavu: 18. ožujka 2016.