U Bruxellesu o medijima

07_07_2015 / 09:00h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: morguefile.com
U Bruxellesu o medijima

Europski dani medija za mlade 2015. održat će se od 20. do 22. listopada u Bruxellesu, u organizaciji Europskog parlamenta. Na prijavu su pozvani novinari i novinarke u dobi od 18 do 30 godina.

Europski dani medija za mlade 2015. održat će se od 20. do 22. listopada u Bruxellesu, u organizaciji Europskog parlamenta. Glavnu će temu predstavljati medijska sloboda u Europi i izvan nje.

Sudionici će tijekom trodnevnog programa sudjelovati u medijskim radionicama, političkim diskusijama te će dobiti uvid u rad Europskog parlamenta i međunarodni medijski milje. Komunicirat će s političarima, profesionalnim novinarima i medijskim stručnjacima te će sudjelovati u inerkulturnoj razmjeni putem praktičnog rada. Organizator pokriva troškove puta, koji će refundirati i troškove smještaja i hrane u iznosu do 250 eura.

Na prijavu, koja se može napraviti ovdje, pozvani su novinari i novinarke u dobi od 18 do 30 godina, koji uz prijavnicu moraju priložiti dokaz o iskustvu u snimanju dokumentarnog filma ili videoreportaže.

Rok za prijavu: 16. kolovoza 2015.

Više informacija na youthpress.org.