U Bonnu izvještavaj za Orange

06_04_2016  |  Autor: Nana Novaković  |  Foto: Facebook
U Bonnu izvještavaj za Orange

Europski medij za mlade poziva mlade novinare, fotografe i snimatelje da se prijave za izvještavanje iz Bonna, iz Deutsche Welle Global Media Foruma. Rok za prijavu je 17. travnja.

Europski medij za mlade Orange Magazine u potrazi je za mladim multimedijskim novinarima, radijskim novinarima, fotografima i snimateljima u dobi od 18 do 30 koji su zainteresirani za izvještavanje na Deutsche Welle Global Media Forumu koji će se održati u Bonnu od 13. do 15. lipnja 2016.

Izvještavanje na Forumu odlična je prilika za sve mlade novinare da međusobno surađuju i stvaraju djela za tiskana i online izdanja međunarodnih medijskih događanja. Izabrani kandidati sudjelovat će na uredničkom treningu prije i tijekom Foruma za izradu multimedijalnih djela o temi Medija, slobode i vrijednosti. Priče nastale tokom Foruma objavit će Orange Magazine i mediji sudionika.

Za prijavu potrebno je ispuniti prijavnicu, poslati životopis na e-mail adresu [email protected] te linkove na dosadašnje radove. Sudionicima će biti osigurani troškovi puta, smještaja i hrane (djelomično).

Više informacija na youthpress.org.

Rok za prijavu: 17. travnja 2016.