Financiranje i predsjedavanje EU

10_04_2019  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
Financiranje i predsjedavanje EU

Otvorene su prijave za tribinu i radionicu na kojima će se aktualizirati tema predsjedanja Hrvatske EU te predstaviti prilike za financiranje projekata vezano za teme u kulturi i aktivno europsko građanstvo.

Do petka, 12. travnja, otvorene su prijave za tribinu i radionicu na kojima će se aktualizirati tema predsjedanja Hrvatske Europskom unijom te predstaviti prilike za financiranje projekata vezano za teme u kulturi i aktivno europsko građanstvo. Događanje će se održati u ponedjeljak, 15. travnja, od 10 do 15 sati u Beton kinu splitskog Doma mladih, a prijavnica i detaljan program dostupni su na crosol.hr.

- U programu pod nazivom "Predsjedanje RH Europskom unijom 2020. - što predsjedanje donosi građanima Hrvatske?" sudjelovat će gošće iz Ministarstva vanjskih i europskih poslova, Ministarstva kulture te Ureda za udruge Vlade RH, a cilj je zainteresirati građane za temu predsjedavanja te ih informirati o prilikama za financiranje projekata za organizacije civilnog društva i jedinice lokalne i područne samouprave kroz programe "Kreativna Europa" i "Europa za građane" - objašnjava Branka Juran, koordinatorica organizacije CROSOL koja događanje u Splitu organizira uz podršku Info zone.