U Ateni o zapošljavanju

19_02_2015 / 10:12h  |  Autor: I.Z.  |  Foto: everystockphoto.com
U Ateni o zapošljavanju

Edukacija Youth Path in Labour Market održat će se u travnju u Ateni a za cilj ima osvještavanje o značaju neformalnih metoda u povećanju mogućnosti zapošljivosti mladih.

Edukacija Youth Path in Labour Market za cilj ima istražiti značaj i doprinos programa Mladi na djelu i Erasmus+ te njihov utjecaj na vještine i kompetencije mladih koji na tržištu rada. Edukacija će se održati od 20. do 24. travnja 2015. u Ateni.

Glavna tema edukacije bit će prepoznavanje neformalnih metoda učenja kao izvrnog resursa za osobni razvoj i mogućnost zapošljivosti. Također, cilj je istražiti kako sudjelovanje u projektima može utjecati na međunarodnu mobilnost i alat za povećanje zapošljivosti.

Edukacija je namijenjena stručnjacima za rad s mladima, liderima mladih, mladima s iskustvom sudjelovanja u Europskoj volonterskoj službi (EVS) ili europskom projektu.

Troškovi smještaja i hrane u potpunosti su pokriveni a za detalje oko troškova putovanja potrebno je, prije prijave, kontaktirati Agenciju za mobilnost i programe EU.

Rok za prijavu: 4. ožujka 2015.


 www.salto-youth.net