U Arnhemu o radu s mladima

02_02_2015 / 19:55h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: everystockphoto.com
U Arnhemu o radu s mladima

Edukacija pod nazivom The essence of coaching održat će se u Arnhemu u Nizozemskoj od 6. do 9. svibnja 2015. a namijenjena je stručnjacima za rad s mladima i EVS mentorima. Sudionicima su pokriveni svi troškovi.

Trodnevna edukacija pod nazivom The essence of coaching održat će se u Arnhemu u Nizozemskoj a namijenjena je stručnjacima za rad s mladima i EVS mentorima koji su upoznati s neformalnim edukacijskim projektima unutar Erasmus+ programa.

Edukaciji koja će se održati od 6. do 9. svibnja 2015. u Arnhemu prisustvovat će 24 sudionika iz zemalja članica EU koji će učiti o najboljim načinima vođenja i podučavanja mladih. Ova je edukacija prilika za osobe koje imaju iskustva u vođenju mladih za stjecanje novih znanja kao i novih neformalnih metoda i pristupa u vođenju i podučavanju.

Edukacija je planirana kroz međusobnu suradnju nacionalnih agencija iz Poljske, Nizozemske, Irske i Velike Britanije, stoga je potrebno prije prijave kontaktirati Agenciju za mobilnost i programe EU.

Radni jezik edukacije je engleski, a pokriveni su troškovi smještaja, hrane i putovanja. Sudionici će sami snositi participacijski trošak o čijem će ih iznosu obavijestiti Agencija. 

Rok za prijavu: 9. ožujka 2015.

Više informacija na www.salto-youth.net.