U 2020. izlaži u Klubu Zona

12_09_2019  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
U 2020. izlaži u Klubu Zona

Otvoren je natječaj za izlaganje u programu Kluba Zona u 2020. godini! Ovo je peta godina da Info zona postav izložbi u ciklusu "Mladi izlažu" traži putem javnog natječaja i autorima mlađe generacije nudi jedinstvenu priliku...

Otvoren je natječaj za izlaganje u programu Kluba Zona u 2020. godini! Opis izložbe i biografiju autora potrebno je do 30. rujna 2019. (produženo do 4. listopada) poslati putem obrasca dostupnog na klubzona.net. Autori će naknadno dostaviti i fotografiju, skicu ili video zapis najmanje tri rada.

- Ovo je peta godina da postav izložbi u ciklusu Mladi izlažu tražimo putem javnog natječaja i autorima mlađe generacije nudimo jedinstvenu priliku da se predstave u atraktivnom prostoru u centru Splita. Više od 40 dosadašnjih zadovoljnih izlagača posebno ističe važnost podrške domaćina te činjenicu da se u prostoru održavaju i druga događanja što znatno doprinosi dosegu publike. Radovi u različitim tehnikama izlagani su u manjim i većim postavima, na samostalnim i skupnim izložbama - objašnjava Goran Biličić, voditelj programa Kluba Zona, napominjući da se za odabrane izložbe osigurava promocija i osnovni tehnički zahtjevi, a postoji mogućnost i participacije u troškovima realizacije.