Troxler pojačao Hideout

18_12_2012 / 00:12h
Troxler pojačao Hideout

Razmišljanja o predstojećim blagdanima poremetio je spomen glazbenih imena koja su skrenula misli prema ljetu 2013. i trećem izdanju Hideout Festivala...

Razmišljanja o predstojećim blagdanima poremetio je spomen glazbenih imena koja su skrenula misli prema ljetu 2013. i trećem izdanju Hideout Festivala koji će se održati u klubovima Papaya, Aquarius i Kalypso na plaži Zrće na Pagu, od 30. lipnja do 05. srpnja.

Zvijezde poput Loco Dicea, Modeselektora, Jamie Jonesa, Penduluma, Chase & Statusa već su ranije potvrdili svoj nastup, a kao pojačanja najavljen su: Seth Troxler, Julio Bashmore, Soul Clap, Netsky, Bicep, High Contrast, DJ Hype i Joker.

Seth Troxler proglašen je, prema Resident Advisoru, najboljim svjetskim DJ-em za 2012. godinu, a na Hideoutu je nastupao i prošle godine. Među istaknute elektronske glazbenike ulazi i Julio Bashmore, široj publici poznat po producentskoj ulozi na albumu Jessie Ware.

Na jednoj od glavnih pozornica američki dvojac Soul Clap bit će zadužen za house, funk i disko ritmove, kao i belfastski dvojac Bicep. Bas će pojačavati High Contrast, koji su se istaknuli na Hideoutu prošle godine, a nastup su potvrdili Netsky i DJ Hype, predstavnici modernog drum & bassa i novog vala elektronike kojem pripada i Joker.

Early bird ulaznice rasprodane su u 10 minuta, dok je redovnih na britanskom tržištu ostalo svega još 30%. Ulaznice za domaće tržište po cijeni 430 kuna možete kupiti preko sustava Eventim.