Tribina: Utječu li studentski mediji?

08_04_2014 / 12:52h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Rene, arhiv
Tribina: Utječu li studentski mediji?

Sudionici će se raspravljati o značaju i kvaliteti studentskih medija kao relevantnih izvora informacija u društvu, poštivanju novinarske etike i poticanju kritičkog mišljenja..

Portal Studentski.hr, u suradnji sa Studentskim zborom Sveučilišta u Splitu, u multifunkcijskoj dvorani sjeverne zgrade Sveučilišne knjižnice u Splitu organizira tribinu pod nazivom Utjecaj studentskih medija na studentske institucije, koja će se održati u četvrtak, 10. travnja u 18 sati.

Na tribini će govoriti glavna urednica portala Studentski.hr Leona Slatković-Harčević, urednica portala udruge Studenti Za Studente i časopisa Humanist Valentina Perišić, radijske voditeljice Ana Krolo (Strujanja Radio Dalmacija) i Helena Lovrić (Kroz bolonju i prašumu Radio Split), profesor etike i bioetike na Filozofskom fakultetu u Splitu Emil Kušan te predstavnici TV-a Student.

Sudionici će se raspravljati o značaju i kvaliteti studentskih medija kao relevantnih izvora informacija u društvu, poštivanju novinarske etike i poticanju kritičkog mišljenja, značaju sudjelovanja na studentskim projektima prilikom zapošljavanja te o mogućnostima utjecanja na promjene u radu sastavnica Sveučilišta.