Trening za youth workere

17_01_2018  |  Autor: I.Z.  |  Foto: unsplash.com / Nick Morrison
Trening za youth workere

Mreža mladih Hrvatske poziva zainteresirane osobe koje rade s mladima (eng. youth workere) da se prijave na besplatan online trening “YouthWork - učenje i metode za rad s mladima”. Rok za prijavu je 26. siječnja.

Mreža mladih Hrvatske poziva zainteresirane osobe koje rade s mladima (eng. youth workere) da se prijave na besplatan online trening “YouthWork - učenje i metode za rad s mladima”. Online trening namijenjen je youth workerima na početku svog rada u sektoru, s ciljem učenja o konceptu rada s mladima i metoda rada s mladima.

Cilj “YouthWork” online treninga je upoznati sudionike s konceptom rada s mladima te im pružiti informacije o metodama rada s mladima i stilovima učenja. Nakon završetka ovog online treninga, sudionici će moći definirati rad s mladima, objasniti položaj rada s mladima u Hrvatskoj i Europi, nabrojati stilove učenja i razne uloge koje rad s mladima ima u području učenja te dobiti uvid u radionice neformalnog učenja.

Online edukacija “YouthWork - učenje i metode za rad s mladima” se sastoji od ukupno 4 modula:
Modul I: Uvod u rad s mladima
Modul II: Rad s mladima i učenje
Modul III: Metode za rad s mladima
Modul IV: Evaluacija

Sveukupno trajanje edukacije je četiri sata, tijekom četiri tjedna (predviđeno je jedan sat tjedno). Trening možete pohađati svojim tempom i prilagoditi svojim potrebama.

Online trening će biti proveden na online platformi za učenje Moodle. Nakon informacije o tome da ste odabrani za trening, dodijelit će vam se korisničko ime i lozinka putem kojeg ćete moći pristupiti sadržaju te detaljne upute kako koristiti Moodle platformu.

Trening započinje 1. veljače 2018. godine i bit će otvoren do kraja veljače – točnije, 28 veljače 2018. Za sudjelovanje će biti odabrano 15 sudionika/ca od kojih se očekuje aktivno sudjelovanje. Treneri na online treningu su Domagoj Morić (stručnjak na projektu, Mreža mladih Hrvatske i DOMAS – training, consultation and business services) te Maja Katinić (freelance trenerica).

Svi zainteresirani mogu se prijaviti popunjavanjem prijavnog obrasca dostupnog ovdje.

Rok za prijavu: 26. siječnja 2018.

Više informacija o treningu možete pronaći na www.mmh.hr.