Tražiš posao i želiš raditi u Info zoni? Prijavi se!

08_07_2024 / 18:21h  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Miroslav Lelas / None Of The Above
Tražiš posao i želiš raditi u Info zoni? Prijavi se!

Ispuni prijavnicu na kraju teksta.

Info zona je udruga koja više od petnaest godina Split čini boljim mjestom za život. Mali neumoran tim spoj je iskustva i mladosti i velikog broja vanjskih suradnika. Provodimo projekte u područjima informiranja i savjetovanja mladih, kvalitetnog provođenja slobodnog vremena mladih, uključivanja mladih i politika za mlade. 

Naš kvalitetan rad prepoznali su brojni domaći i strani donatori te smo do sada uspješno proveli projekte u ukupnoj vrijednosti većoj od milijun eura

Kontinuirano rastemo pa na natječaje donatora prijavljujemo nove kreativne projekte te planiramo dodatna zapošljavanja na različitim pozicijama i s različitim potrebama prethodnog iskustva.

Info zona je imala ulogu u karijernom razvoju na desetke volontera, suradnika i zaposlenika s interesima u području rada s mladima, medijskih projekata, kvalitetnog provođenja slobodnog vremena, uključivanja mladih, politika za mlade te projektne administracije i financija udruga

Naši zaposlenici, ovisno o svojim pozicijama, najčešće su angažirani na poslovima pisanja projektnih prijava, upravljanju projektima, održavanju edukacija, organiziranju edukativnih, informativnih, kulturnih i zabavnih događanja ili produkciji medijskih sadržaja za mlade.

Do sada smo češće zapošljavali žene, no to ne znači da se uskoro u Info zoni neće zaposliti neki novi sociolozi, inženjeri, ekonomisti, pedagozi, psiholozi, lingvisti… Za postati dio tima Info zone vizija i predanost uvijek su bili važniji od diplome. Vjerojatno je to tajna našeg uspjeha. 

Zapošljavamo osobe i na puno i nepuno radno vrijeme. Angažiramo honorarne suradnike. Rado u tim primamo studente kojima je to možda prvo radno iskustvo. Posebno se veselimo svakom novom ugovoru o radu na neodređeno.

Jako nam je važno da zaposlenici i honorarni suradnici budu adekvatno plaćeni, razmjerno svojim znanjima i iskustvima koja će angažmanom u Info zoni sigurno nastaviti razvijati i rasti.

Usavršavanja u različitim područjima pomno usklađujemo s potrebama udruge, ali i interesima zaposlenika.

Zaposlenicima nudimo rad u ugodnoj, prijateljskoj, dinamičnoj i proaktivnoj atmosferi, a ovisno o poziciji nudimo rad u uredu u Splitu, u blizini Rive, ali i rad na daljinu

Naše brojne suradnje s organizacijama i institucijama u Hrvatskoj i Europi prilika su da i zaposlenici obogate svoju mrežu poslovnih kontakata.

Ovaj poziv je stalno otvoren, ali kontaktiraj nas već sada i neka nam se tvoj neobvezujući iskaz interesa nađe prvi u ruci u idućem krugu zapošljavanja. Jamčimo diskreciju.

Ako nas tvoj iskaz interesa zainteresira, pri idućem krugu zapošljavanja poslat ćemo ti sve informacije o novootvorenom radnom mjestu i opisu posla.

Pridruži nam se u misiji stvaranja Splita kao boljeg grada za život mladih.

Ispuni prijavnicu dostupnu na poveznici