Traži se tehničar u Domu mladih

10_04_2019  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Platforma Doma mladih
Traži se tehničar u Domu mladih

Platforma Doma mladih traži tehničara za rad na projektu „Gradimo Dom zajedno“. Uvjet je iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Rok za prijavu je 18. travnja.

Platforma Doma mladih traži tehničara za rad na projektu „Gradimo Dom zajedno“. Tehničar će biti zadužen za poslove tehničke podrške svim aktivnostima u Domu mladih te za tehničku podršku i održavanje opreme u adaptiranom prostoru Razreda.

Radno mjesto uključuje poslove prenošenja opreme (stolovi, stolice, klupe, audio oprema, konstrukcije pozornice); postavljanja i uklanjanja pozornice, plesnog poda, scenografije, razglasa, rasvjete; upravljanja razglasom i rasvjetom; postavljanja i uklanjanja izložbi i vitrina; održavanja prostora.

RASPORED RADNOG VREMENA

Prijepodne, poslijepodne, noćni rad, rad vikendom. S obzirom na specifičnosti posla, tehničar će biti angažiran po potrebi.

POSEBNA ZNANJA I VJEŠTINE

Poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, poznavanje softwarea za upravljanje rasvjetom i zvukom, vozačka dozvola B kategorije.

UVJETI

Iskustvo na istim ili sličnim poslovima.

NAČIN PRIJAVE

Kontakt na e-mail [email protected] (Stefana Došen): poslati CV i popis događanja na kojima je osoba sudjelovala kao samostalni tehničar ili dio tima.

Rok za prijavu: 18. travnja 2019.

Više informacija o Platformi Doma mladih možete naći na njihovim web stranicama.