Traže se bend, film i priča za WHF

24_06_2013 / 11:37h
Traže se bend, film i priča za WHF

Ako sviraš u bendu, pišeš kratke priče ili snimaš filmove, prijavi se na West Herzegowina Fest koji će se održati u Širokom Brijegu. Za autore najboljih radova osigurane su vrijedne nagrade.

West Herzegowina Fest No.11 je objavio natječaj za prijave radova. Ako sviraš u bendu, pišeš kratke priče ili snimaš filmove, prijavi se na festival koji će se održati u Širokom Brijegu, od 01. do 03. kolovoza 2013. godine. Za autore najboljih radova osigurane su vrijedne nagrade.

Što trebaš napraviti? Za filmski dio – snimi video u trajanju do osam minuta, za glazbeni dio – prijavi svoj bend s najmanje tri autorske kompozicije, a za književni dio pošalji kratku priču, do tri kartice teksta.

Kao i dosadašnjih godina program festivala će činiti vaše prijave, uz nastup pokojeg specijalnog glazbenog gosta (prošlih godina to su bili Hladno pivo, Damir Urban, Neno Belan, Gustafi, Kino Klub, Kawasaki 3p, TBF, JINX, Belfast Food, Dubioza Kolektiv, Elemental, Kries, Zoster, Berette, Andrija...). Također, kao i prošlih godina bit će organiziran i likovni dio festivala.

Rok za prijavu je 01. srpnja 2013.

www.whfest.com