Nova stranica Torcide

28_08_2012 / 11:13h
Nova stranica Torcide

Malo je navijača u zadnjih 22 godine dala navijačka scena čije slike su djeca ljepila kao postere u sobama, čije slike su se stavljale na naljepnice, u bilježnice i na pozadine mobitela...

- Malo je navijača u zadnjih 22 godine dala navijačka scena čije slike su djeca ljepila kao postere u sobama, čije slike su se stavljale na naljepnice, u bilježnice i na pozadine mobitela – jedan je od mnogobrojnih, gotovo patetičnih, komentara koji su preplavili forume i društvene mreže nakon što se na nedjeljnoj utakmici sada već bivši tajnik Torcide oprostio od vođenja navijanja.

Jučer kasno navečer je objavljeno i službeno priopćenje Kluba navijača – predsjedništvo na čelu sa Stipom Lekićem povlači se sa svih funkcija te Torcidu prepušta mlađoj generaciji i novim ljudima. U priopćenju su izrazili podršku novom vodstvu te se prisjetili svih velikih akcija i projekata koje su pokrenuli u razdoblju od listopada 2006. godine – od borbe za Kodeks i veliki Hajduk preko humanitarnih akcija do spektakularne proslave stote godišnjice Hajduka.