Učenje matematike više nije isto

10_10_2012 / 00:21h
Učenje matematike više nije isto

Splitskog profesora sa zagrebačkom adresom upoznali su čak i oni koja više ne vode bitke s matematikom. U sustavu u kojem oko 60% učenika uzima repeticije iz matematike besplatne online repeticije pravi su pogodak.

Predavanjima je oduševio studenta koji mu je predložio da krenu u projekt kojim će svoja znanja iz područja matematike besplatno prenijeti drugima. Prvi su video snimali mobitelom u rujnu 2011. godine, kasnije su prešli na sponzorsku kameru, u godinu dana su skupili 4 tisuća lajkera na fejsu, a godinu dana kasnije u arhivi imaju više od 800 snimljenih predavanja u kojima je matematika zabavn(ij)a…

Kada je početkom listopada privukao pozornost medija, Tonija Miluna, splitskog profesora sa zagrebačkom adresom, upoznali su čak i oni koji više ne vode bitke s matematikom. Podršku njegovom volonterskom timu je dao i ministar obrazovanja Željko Jovanović, a započeli su i suradnju sa CARNetom pa Milun lekcije više neće morati objašnjavati pred kamerom u svom stanu.

U sustavu u kojem oko 60% učenika uzima repeticije iz matematike besplatne online repeticije pravi su pogodak, a svoje će korisnike sigurno pronaći i najavljeni sadržaji iz drugih predmeta.

www.tonimilun.com