Radionica financijske pismenosti

20_05_2016  |  Autor: I.Z.  |  Foto: tonimilun.com
Radionica financijske pismenosti

Uskoro se zatvaraju prijave za besplatne radionice financijske pismenosti koje će u Info zoni voditi Toni Milun. Sudionici radionica učit će o upravljanju osobnim financijama, kamatnom računu, stambenoj štednji...

Uskoro se zatvaraju prijave za besplatne radionice financijske pismenosti koje će u Info zoni voditi popularni matematičar Toni Milun. Radionica će se održati u petak, 27. svibnja, u 18 sati, a ponovit će se i u subotu, 28. svibnja, u 11 sati. Prijavnica je dostupna na klub.infozona.hr.

>> Pročitaj najavu mjesečnog programa u svibnju
>> Prijavi se na klub.infozona.hr
>> Prati informacije i potvrdi dolazak na Facebooku


Sudionici radionica učit će ispravno razumjeti ugovore koje potpisuju u financijskim ustanovama te će naučiti o važnosti upravljanja osobnim financijama i osnovama kamatnog računa i njegove primjene na obračun kredita, stambene štednje, dječje štednje i slično.

Simpatični profesor matematike popularnost je počeo stjecati jednostavnim objašnjenjima složenih matematičkih zadataka koja je objavljivao na internetu. Prije godinu dana izazvao je veliku pozornost javnosti kada je ukazao na problem da niti zaposlenici banaka ne znaju sve o kreditima koje nude te je i tada u Info zoni održao prigodnu radionicu.

Aktivnost se realizira u sklopu programa Klub za mlade Zona koji financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.