Tonći: Samo treba krenuti

24_01_2021  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
Tonći: Samo treba krenuti

Još jedna subota na YouTube kanalu podcasta U Zoni donijela je novu pozitivnu priču. Treći gost podcasta bio je Tonći Visković, pokretač projekta Ubijmo dosadu u organizaciji udruge Momentum.

Još jedna subota na YouTube kanalu podcasta U Zoni donijela je novu pozitivnu priču. Treći gost podcasta bio je Tonći Visković, pokretač projekta Ubijmo dosadu u organizaciji udruge Momentum.

- Samo treba imati volje, treba krenuti, i vrata se krenu otvarati - objasnio je Tonći kako je započeo s organizacijom događaja i brojnih besplatnih aktivnosti koje su doprinijele ponudi i dostupnosti kvalitetnog slobodnog vremena mladih u Splitu.

- Proteklih godina, Tonći je kroz neformalnu inicijativu volonterski organizirao na desetke besplatnih radionica, projekcija, nastupa i drugih događaja te je u različitim prostorima okupio stotine mladih, a od nedavno na Turskoj kuli organizira i događanja festivalskog tipa. U gotovo sat vremena otkrio je gdje pronalazi motiv, od koga ima najveću podršku te kako publiku privlači na ubijanje dosade - kazao je Goran Biličić iz Info zone, otkrivajući da je Tonći i kandidat Info zone na aktualnom natječaju za Savjet mladih Grada Splita.

Podcast U Zoni dio je projekta Društveni prilozi, financiranog kroz program Europske snage solidarnosti, a osim na službenoj YouTube stranici, sve vezano uz podcast može se pratiti na Facebooku, Instagramu i na web stranici infozona.hr/podcast.