Tko je najbolje obavio zadatak?

04_05_2020  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
Tko je najbolje obavio zadatak?

Video materijali koje je snimilo više od 50 hrvatskih srednjoškolaca naći će svoje mjesto u filmu "Mlade snage: COVID-19". Ispuni anketu i pomozi nam u izboru koja je grupa učenika najbolje obavila svoj zadatak.

Video materijali koje je snimilo više od 50 hrvatskih srednjoškolaca objavljeni na Facebook stranici Info zone i naći će svoje mjesto u filmu Mlade snage: COVID-19 u produkciji Info zone i studentske udruge DVK. Ispuni anketu na infozona.hr/mladesnage i pomozi nam u izboru koja je grupa učenika najbolje obavila svoj zadatak da u svojim domovima snimi video materijal koji aktualizira promišljanja srednjoškolaca o aktualnoj borbi protiv pandemije, utjecaju na kvalitetu života, obrazovanje i navike te razmišljanje o budućnosti i ulozi mladih u društvenim izazovima uzrokovanih pandemijom.

Osim tvog glasa za najbolji video, u anketi ćemo te pitati i tvoje podatke i odgovor na par pitanja pa možda i ti završiš u filmu :) Ne brini, nećemo u filmu navoditi tvoje ime i prezime bez tvog dopuštenja.