Tjedan Svjetskog saveza mladih

17_03_2013 / 19:45h
Tjedan Svjetskog saveza mladih

U Tjednu World Youth Alliance-a u Hrvatskoj će se putem predavanja, okruglih stolova i kulturnih događaja WYA predstaviti hrvatskoj javnosti. WYA je globalna organizacija koja okuplja preko milijun mladih diljem svijeta...

Od 18. do 23. ožujka održava se Tjedan World Youth Alliance-a u Hrvatskoj pod nazivom Otkrij dostojanstvo, promijeni budućnost u kojem će se putem predavanja, okruglih stolova i kulturnih događaja WYA predstaviti hrvatskoj javnosti te progovoriti o temama kojima se bavi. Po završetku Tjedna osnivačica Anna Halpine će otvoriti prve podružnice WYA u Hrvatskoj - u Splitu, Osijeku i Zagrebu.

World Youth Alliance (Svjetski savez mladih) globalna je organizacija koja okuplja preko milijun mladih diljem svijeta u promicanju dostojanstva ljudske osobe i izgradnji solidarnijeg društva. Organizaciju vode sami mladi koji su i glavni pokretači svih projekata koji se provode na način da se sami aktiviraju i prepoznaju probleme u svojim zemljama te pronalaze načine kako bi djelovali i donosili pozitivne promjene.

Glavno predstavljanje WYA-a će održati Juan Ignacio Fernandez Torres (direktor WYA Europe) na Pravnom fakultetu u Splitu u četvrtak 21.03. u 11 sati. Program za sve dane WYA tjedna u Splitu potražite na FB eventu.