Tjedan besplatnih treninga

08_10_2013 / 11:38h  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Cosmosport
Tjedan besplatnih treninga

U sklopu projekta MOVE week fitnes centar Cosmosport u Splitu otvara vrata svima koji žele besplatno isprobati bilo koji od popodnevnih grupnih programa u ponudi centra i/ili se informirati o vježbanju i prehrani.

U sklopu projekta MOVE week fitnes centar Cosmosport u Splitu od 07. do 13. listopada otvara vrata svima koji žele besplatno isprobati bilo koji od popodnevnih grupnih programa u ponudi centra i/ili se informirati o vježbanju i prehrani.

Cilj MOVE weeka je promoviranje dobrobiti aktivnog života, sudjelovanja u sportu i redovite fizičke aktivnosti. Prošle godine se u sklopu MOVE weeka održalo preko 100 sportskih događaja u 23 zemlje Europe, a do 2020. godine, do kada traje projekt, planira se taj broj uvećati na sve zemlje Europske unije i što veći broj sportskih organizacija i klubova.

MOVE week je godišnji događaj pod pokroviteljstvom Europske unije, koji se provodi u 30 zemalja Europe kao dio Now we move akcije (2012-2020). Više informacija o projektu pročitajte na nowwemove.com, a o programima aerobic centra Cosmosport na fb stranici.