Koncert prije Gunsa - The Cult!

04_03_2012 / 14:40h
Koncert prije Gunsa - The Cult!

Nakon potvrde koncerta Guns N' Roses u Spaladium areni i legendarna britanska hard-rock skupina The Cult za svoj treći nastup pred hvatskim fanovima izabrala je Split.

Nakon Koprivnice i Zagreba legendarna britanska hard-rock skupina The Cult za svoj treći nastup pred hvatskim fanovima izabrala je Split. Nastup će se dogoditi 03. srpnja u Spaladium Areni, a ovaj put nam dolaze kako bi predstavili novi studijski uradak Choice of Weapon, koji izlazi krajem svibnja.

Najave velikih glazbenih događanja pomalo u sjenu bacaju financijske probleme u koje je zapala Spaladium arena pa se nadamo da ljeto neće obilježiti otkazivanja koncerata. Iako se Split još uvijek nije našao na ruti glazbenih imena stvorenih u ovom stoljeću, neupitno je da će i ovakvi koncerti oduševiti Splićane, ali i turiste...

Kako smo već pisali, nakon što su u rujnu 2010. godine napunili Arenu Zagreb, Guns N' Roses će ovog ljeta kalifornijsko sunce zamijeniti splitskim te publici uz kultne hitove ekskluzivno ponuditi i materijale s novog albuma. Organizatori za 17. srpnja najavljuju spektakl za 10 tisuća ljudi. Po prvi put od otvaranje arene bit će uvučene teleskopske tribine kako bi se dobio što veći parter - kako i priliči divljem i žestokom rock koncertu.

Svjetsku slavu Guns N’ Roses su stekli već prvim albumom krajem osamdesetih, a početkom devedesetih godina već su bili rock besmrtnici. U travnju 2012. Guns N’ Roses bit će napokon primljeni u Rock’n’roll hall of fame, što je zaslužena nagrada za sve ono čime su zadužili svjetsku rock baštinu. Zanimanje za njih nikada nije opadalo, pa čak i nakon desetljeća izbivanja sa scene, a pokazao je to posljednji album, koji je na dan izlaska potukao mnoge rekorde prodaje i nadmašio sva očekivanja.

Ulaznice za koncert Guns N’ Roses će se uskoro naći u prodaji i to po cijenama: 290 kn za parter, 320 kn za tribine, 350 za Golden Circle te vip ulaznice za 500kn. Za The Cult u sustavu Eventim do 25. ožujka morate izdvojiti promotivnih 190 kuna i za parter i za tribine, a nakon toga će se parter cijeniti 220 kuna, a tribine 240 kuna.