The Split Mind traži autore

05_06_2018  |  Autor: I.Z.  |  Foto: The Split Mind / Facebook
The Split Mind traži autore

The Split Mind, časopis za književnost i kulturu studenata Filozofskog fakulteta u Splitu, objavio je dva natječaja za svoj 16. broj: natječaj za književne radove te natječaj za naslovnicu i likovne priloge. Rok za prijavu je 30. lipnja za oba natječaja.

The Split Mind, časopis za književnost i kulturu studenata Filozofskog fakulteta u Splitu, objavio je natječaj za kratku prozu, poeziju, eseje i kritike za sljedeći, 16. broj. Uz to objavljen je i natječaj za naslovnu stranicu časopisa te likovne priloge unutar časopisa.

Natječaj za književne radove

Prijavljeni radovi ne smiju biti prethodno objavljivani. Prihvaćaju se radovi napisani na hrvatskom, engleskom ili talijanskom jeziku. Jedna osoba može poslati najviše 5 pjesama, 2 priče dužine do 10 kartica (12 600 znakova), 1 esej i/ili kritiku dužine do 10 kartica te prijevode najviše 5 pjesama ili proznog djela do 10 kartica.

Radovi moraju biti napisani u nekoj inačici programa MS WORD koristeći Times New Roman font, veličina 12.
Za prijavu je potrebno radove poslati e-mailom kao privitak na adresu [email protected], s naznakom „Za natječaj 2018.“. Uz radove potrebno je navesti ime i prezime autora, godinu rođenja, adresu stanovanja, adresu elektronične pošte i broj telefona. Studenti koji se prijavljuju trebaju naznačiti na kojem fakultetu studiraju.

Natječaj za naslovnicu i likovne priloge

Jedna osoba može poslati najviše 3 fotografije, slike i/ili ilustracije. Radovi se šalju u .png formatu.

Radovi se šalju e-mailom kao privitak na adresu [email protected], s naznakom „Za naslovnicu 2018.“. U mailu je potrebno navesti ime i prezime autora, godinu rođenja, adresu stanovanja, adresu elektronične pošte i broj telefona. Studenti koji se prijavljuju trebaju naznačiti na kojem fakultetu studiraju.

Rok

Prijave se primaju do 30. lipnja 2018. godine.

Selekciju radova vrši uredništvo The Split Minda, koje se sastoji od studenata Filozofskog fakulteta u Splitu. Popis odabranih radova bit će objavljen do kraja kolovoza na njihovoj službenoj Facebook stranici.