Podržite KTF na Tehnologijadi

28_03_2012 / 10:54h
Podržite KTF na Tehnologijadi

Šesnaesta Tehnologijada okupit će gotovo četiri stotine studenata iz Hrvatske i Slovenije među kojima će jedini Dalmatinci biti studenti Kemijsko-tehnološkog fakulteta iz Splita. - Prepoznajte naše potencijale i financijski ili na neki drugi način podržite naše sudjelovanje – poručuju studenti.

Šesnaesta Tehnologijada koja se u svibnju održava u Umagu, okupit će gotovo četiri stotine studenata iz Hrvatske i Slovenije među kojima će jedini Dalmatinci biti studenti Kemijsko-tehnološkog fakulteta iz Splita.

Mladi tehnolozi će na ovom događaju ostvariti ili učvrstiti svoje prve profesionalne kontakte, družit će se kroz sportska natjecanje te prezentirati svoja znanstvena dostignuća pred stručnim povjerenstvom.

- Dobar dio današnjih studenata će sutra unositi pozitivne promjene u hrvatsko gospodarstvo. Prepoznajte naše potencijale i financijski ili na neki drugi način podržite daljnje sudjelovanje studenata KTF-a na Tehnologijadi - poručuje Marko Parat, predsjednik Studentskog zbora KTF-a. S prijedlogom podrške se javite se na 095 864 8286 ili na [email protected], a dodatno se informirajte na prigodnom webu.