Talk and grow u Tinelu

22_10_2019  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Pete Linforth, Pixabay
Talk and grow u Tinelu

Prvi je gost jedan od najuspješnijih hrvatskih poduzetnika, poznat po svojoj direktnosti i otvorenosti.

Ovoga četvrtka, 24. listopada, u 18 sati, u caffe baru Tinel na Kampusu predavanjem Branka Roglića kreće ciklus predavanja za studente, Talk and Grow by UNIST, na kojima će gostovati niz uspješnih, poznatih i cijenjenih osoba iz različitih područja.
Prvi je gost jedan od najuspješnijih hrvatskih poduzetnika, čija tvrtka Orbico posluje u 20 zemalja i zapošljava više od 6000 radnika s 2 milijarde eura prihoda u prošloj godini. Poznat je po svojoj direktnosti i otvorenosti što ga čini posebno zanimljivim predavačem kojem će studenti imati priliku postaviti i vlastita pitanja. U intervjuima ističe da treba graditi
poduzetnički mentalitet uz racionalan i odgovoran pristup poslu. Osim toga, njegove radne navike i etika izdvajaju ga iz slike stereotipnog poduzetnika.

Talk&Grow
Cilj ciklusa Talk&Grow je kroz primjere uspjeha i dobre prakse  motivirati studente, ukazati im na različite mogućnosti, za vrijeme i nakon studiranja, odnosno potaknuti proaktivnost i poduzetništvo te razvoj kritičkog mišljenja o raznim temama. Iz tog razloga teme neće biti vezane usko uz određenu struku.
Događaji će biti interaktivnog tipa - studentima će biti omogućeno da postave pitanja i otvore raspravu.