Kvizaško SP prvi put u Splitu!

01_06_2017  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
Kvizaško SP prvi put u Splitu!

U Splitu se prvi put igra Svjetsko kvizaško prvenstvo! Očekuje se sudjelovanje najjačih igrača splitske kviz scene, ali i drugih igrača koji žele provjeriti ili unaprijediti svoje znanje.

U Splitu se prvi put igra Svjetsko kvizaško prvenstvo! Natjecanje će se održati u Klub Zona u subotu, 3. lipnja, od 14 sati do 18 sati. Očekuje se sudjelovanje najjačih igrača splitske kviz scene, ali i drugih igrača koji žele provjeriti ili unaprijediti svoje znanje.

- Prvenstvo se već 15 godina igra u svijetu te četvrti put u Hrvatskoj. Osim u Splitu, igrat će se i u Zagrebu, a ove godine još i u Požegi, Rijeci i Zadru. Natjecanje je individualno, svi natjecatelji dobivaju ista pitanja te na papiru zapisuju svoje odgovore. Čak 240 pitanja raspoređeno je u osam kategorija - kultura, zabava, mediji, povijest, svijet, lifestyle, znanost i sport. Kotizacija za sudjelovanje je 30 kuna, a rezervacija mjesta moguća je na stranicama Hrvatskog kviz saveza ili na klub.infozona.hr – objasnio je Stipe Mustapić, organizator splitskog izdanja kviza koji je prethodnih mjeseci u Klub Zona dovodio i manje kvizove u organizaciji Hrvatskog kviz saveza.

PROGRAM KLUBA ZONA DO KRAJA SEZONE

Ronjenje na dah – predavanje Lidije Lijić Vulić / četvrtak, 1.6. / 19:00
Književna čajanka: Preobrazba / petak, 2.6. / 20:00
15. Svjetsko kvizaško prvenstvo / subota, 3.6. / 14:00
Srednjoškolski književni klub / utorak, 6.6. / 19:30
Izložba Vande Trifunović: SPLIT/SPLIT / srijeda, 7.6. / 20:00
Stripaški kružok: Lavanderman / četvrtak, 8.6. / 20:00

*rezerviraj mjesto putem prijavnice na klub.infozona.hr.
Više informacija potraži ili pitaj na Facebook stranici Kluba Zona.