Jeftinije na Put svile

23_04_2012 / 11:00h
Jeftinije na Put svile

Kako smo već najavili, Kineski nacionalni cirkus dolazi u Split s predstavom Put svile koja će publiku kroz neviđene akrobacije odvesti starim putem svile. Još bolja vijest je da je Spaladium arena odlučila sniziti cijene ulaznica...

Kako smo već najavili, Kineski nacionalni cirkus 26. travnja dolazi u Split s predstavom Put svile koja će publiku kroz neviđene akrobacije odvesti starim putem svile i otkriti nove perspektive nepoznate kulture i tradicije dalekog istoka. Sama povijesna priča trgovine svilom dovoljno je zadivljujuća, a novu dimenziju divljenja dat će joj dvosatna predstava fenomenalnih umjetnika nevjerojatnih artističkih vještina koji su proteklih dvadeset godina već oduševili 8 milijuna Europljana.

Još bolja vijest je da je Spaladium arena odlučila sniziti cijene ulaznica pa se tako mogu kupiti po jedinstvenoj cijeni od 90 kn, a svi oni koji su kupili ulaznicu po višim cijenama mogu na mjestu gdje su je kupili dobiti povrat razlike novca. Prodajna mjesta su Dallas Music Shop, Dancing Bear, F Tours, Smokvina, Tisakmedia, blagajna dvorane te Ticketpro sustav prodaje.