Sve je spremno za Pannonian!

09_08_2013 / 15:04h  |  Autor: Maya  |  Foto: pannonian.hr
Sve je spremno za Pannonian!

Na lijevoj obali Drave održat će se tradicionalno natjecanje u ekstremnim sportovima - 14. Pannonian Challenge. Ovogodišnji program doživio je niz promjena, a moći će se pratiti i na televiziji!

Od 14. do 18. kolovoza na lijevoj obali Drave, u neposrednoj blizini kupališta Copacabana održava se tradicionalno natjecanje u ekstremnim sportovima - 14. Pannonian Challenge. Ovogodišnji Pannonian održat će se pod pokroviteljstvom Predsjednika RH dr. Ive Josipovića, a program je doživio niz promjena poput novog termina, lokacije i popratnog sadržaja pa će se tako disciplinama sk8, BMX-a, In-linea i MTB-a pridružiti i art jam, wakeboard i wakeskate.

Naravno, u Osijek opet dolaze najpoznatiji svjetski vozači extremnih sportova: Daniel Dhers, Senad Grošić, Tobias Wicke, Michael Beran, Mislav Mironović, Boldizsar Ujvari, Boaz Aquino i Mack McKelton.

Što se tiče glazbenog programa, i on se seli na Kopiku - Rahmanee, Shpira MC, Pips i Oliver (Big Mama), Iskaz, Bvana i Mikri, Krankšvester, Kanđžija i Gole žene, TBF, Atheist Rap, Mašinko, Grupa Tvog Života, Pullover, Idoru, Bernays Propaganda te neizostavni Debeli Precjednik!

Cijene dnevnih ulaznica za skatepark su 10kn, odnosno 20 za tri dana dok za večernji program treba izdvojiti 30kn (četvrtak), tj. 50 za petak i subotu. Festivalska ulaznica (uključuje dnevni i večernji program za sve dane) je 100kn.

Pratite Pannonian i na televiziji

Za sve one koji ne budu u mogućnosti posjetiti festival, priprema se i TV prijenos kojeg ćete moći pratiti na Sportskoj televiziji od 20 sati.

2013.pannonian.hr