Događanja dugog vikenda

05_10_2012 / 01:17h
Događanja dugog vikenda

Pred nama je dugi vikend koji se ipak ugodnije popunio na strani petka i subote, a nedjelja i neradni ponedjeljak proći će uglavnom u uhodanim ritmovima. Skupilo se tu ipak četrdesetak događanja - filmova, književnosti, koncerata...

Pred nama je dugi vikend koji se ipak ugodnije popunio na strani petka i subote, a nedjelja i neradni ponedjeljak proći će uglavnom u uhodanim ritmovima – nedjelju će ipak posebnom učiniti Runjićeve večeri u HNK.

Osim utakmice Hajduka i Cibalije, rana večer petka pružit će vam priliku da od jednog od najvećih svjetskih eksperata u području potrage za planetima van Sunčevog sustava saznate Jesmo li sami u svemiru?, Kinoteka zlatna vrata ponudit će dva filma, a Off Bookvica predstaviti Večer slovenske suvremene proze u Splitu.

U subotu ujutro starta Mrdujska regata, a navečer na Gripama igraju Split i Cedevita. Kinoklub Split i usubotu i u nedjelju donosi Večer autorskih filmova perspektivnih redateljica mlađe generacije.

Quasimodo će u petak biti spreman i za neknjiževni program za koji je zadužen DJ M.I.L.E. Kameleon kreće s novim programom koji će vas uz Diktatore vratiti u prošlost i hitove Prljavaca, Stublića & Filma, Bajage... U zimsku sezonu uz Bombu kreće i Plava kava, a susjedna Vanilla za ovaj petka nudi dvostruki program uz Giuliana i Vivu. U koncertnoj ponudi subote su Ilija & Zrno žita uz Punčke na humanitarnom koncertu u Legends baru te Urban & 4 u Quadimodu.

U kalendaru provjerite i ostalih tridesetak događanja…