Druženje mladih poduzetnika

17_07_2013 / 23:44h
Druženje mladih poduzetnika

Summer Jam Croatia 2013 međunarodna je konferencija koja za cilj ima stvoriti platformu za suradnju mladih poduzetnika iz cijelog svijeta i predstaviti Hrvatsku kao poželjnu poduzetničku i turističku destinaciju. Otvoren je drugi krug prijava...

U Pakoštanima se od 17. do 21. kolovoza održava Summer Jam Croatia 2013, međunarodna konferencija koja za cilj ima stvoriti platformu za suradnju mladih poduzetnika iz cijelog svijeta i predstaviti Hrvatsku kao poželjnu poduzetničku i turističku destinaciju.

Na poslovnim će radionicama mladi poduzetnici dobiti priliku za umrežavanje te za razradu načina privlačenja stranih i domaćih investitora predstavljenim projektima. Predavanja će održavati predstavnici visokoobrazovnih ustanova, institucija povezanih s poduzetništvom te poduzetnici s različitim iskustvima. Active program sudionicima će ponuditi raznolike sportske aktivnosti.

U samo mjesec dana pristigle su prijave iz Njemačke, Rusije, Kine, Švedske, Makedonije, Egipta, Kanade, Hrvatske, Alžira, Maroka, Portugala i BiH, a otvoren je i drugi krug prijava.

Organizatori su mladi poduzetnici iz Poduzetničkog Inkubatora Ekonomskog Fakulteta u Splitu, studentska organizacija AIESEC Split i udruga Klub Mladih. Svi koji žele saznati više o konferenciji i o prijavama, mogu to učiniti na www.summerjamcroatia.com ili na Facebooku.