Sudjelujte u stvaranju jedinstvene splitske društvene igre! Poziv za ljubitelje društvenih igara i zaljubljenike u Split.

04_10_2023 / 13:33h  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
Sudjelujte u stvaranju jedinstvene splitske društvene igre! Poziv za ljubitelje društvenih igara i zaljubljenike u Split.

Do sredine listopada formiramo kreativni tim.

Info zona poziva ljubitelje društvenih igara i zaljubljenike u Split da se pridruže ekipi koja stvara jedinstvenu splitsku društvenu igru. Budući igrači će kroz igranje učiti o Splićankama i Splićanima koji su doprinijeli zajedništvu i razvoju grada Splita.

Kartaška igra "Splitske face solidarnosti" bit će spoj korisnih informacija i originalnih ilustracija uz zabavna pravila. Do sredine listopada formiramo kreativni tim u kojem će se prenositi znanja o Splitu, kreiranju društvenih igara i solidarnosti. Osim u definiranju pravila društvene igre, zainteresirani će za potrebe igre istraživati, učiti i kreirati edukativne tekstove o istaknutim ličnostima. Ako već posjedujete potrebna znanja i spremni ste ih prenositi drugima, svakako se prijavite putem prijavnice i doprinesite stvaranju prve igre koja će lokalace i turiste učiti o splitskoj solidarnosti.

Prijavnica je dostupna na infozona.hr/prijave.

Edukativna društvena igra realiza se u sklopu projekta "Splitske face solidarnosti" i financirana je sredstvima Europske unije kroz program Europske snage solidarnosti.