Sudjeluj u UniSportu

06_02_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: unist.hr
Sudjeluj u UniSportu

Košarkaška i futsal liga UniSport održat će se početkom ožujka 2016. Studentske ekipe pozvane su na prijavu, a rok je 15. veljače.

Prvenstvo Sveučilišta UniSport  - košarkaška i futsal liga koju organizira Splitski sveučilišni sportski savez - održat će se početkom ožujka 2016. godine.

UniSport košarkaška liga odvijat će se u trajanju od dva mjeseca u sportskoj dvorani na sveučilišnom Kampusu, a održat će se ekipno u muškoj konkurenciji. UniSport futsal liga odvijat će se na malonogometnim terenima u Spinutu, a za razliku od košarkaške lige, malonogometno natjecanje održat će se ekipno u muškoj i ženskoj konkurenciji. Točan termin početka natjecanja, kao i satnica ždrijebanja bit će definirani nakon isteka roka za prijave.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti slanjem ispunjenih obrazaca preko profesora TZK na e-mail [email protected]. Prijave moraju sadržavati ime i prezime studenata, datum rođenja, OIB, broj indeksa, kontakt voditelja ekipe, potpis profesora TZK ili dekana fakulteta i pečat fakulteta.

Više informacija može se pronaći na www.unist.hr.

Rok za prijavu: 15. veljače 2016. (najkasnije do 12 sati).