Sudjeluj u izradi nove mape Splita!

06_01_2019  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
Sudjeluj u izradi nove mape Splita!

Info zona traži volontere zainteresirane za sudjelovanje u izradi novog izdanja drugačije mape Splita namijenjene gostima koji žele upoznati grad i što prije se uklopit među domaću ekipu.

Info zona traži volontere zainteresirane za sudjelovanje u izradi novog izdanja drugačije mape Splita namijenjene gostima koji žele upoznati grad i što prije se uklopit među domaću ekipu. Za pridružiti se motiviranom timu potrebno je do 13. siječnja ispuniti prijavnicu na mapa.infozona.hr.

- Dovoljno je da voliš sve što vole mladi u Splitu, a još bolje ako si komunikativna osoba ili sklona literarnom izražavanju ili s iskustvom rada na društvenim mrežama. Slične mape Info zona je realizirala 2014. i 2016. godine te su mape svojim drugačijim pristupom stekle iznimnu popularnost. Razlikuju se od klasičnih turističkih mapa jer ih izrađuju mladi lokalci te su ne samo korisne, nego i zabavne - objašnjava Goran Biličić iz Info zone, napominjući da se na mapa.infozona.hr može i rezervirati besplatan primjerak mape te ispuniti anketa koja će doprinijeti definiranju sadržaja mape.