Sudjeluj u akciji Korak za Mihu

08_04_2014 / 15:46h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Facebook
Sudjeluj u akciji Korak za Mihu

Počinje humanitarna akcija Korak za Mihu s ciljem prikupljanja financijskih sredstava za operaciju desetogodišnjeg dječaka Mihovila Mišetića koji boluje od cerebralne paralize. Operacija bi mu mogla pomoći da prohoda.

Udruga mladih Prijatelj, u suradnji s Visokom školom za sportski menadžment Aspira i Udrugom za šport i rekreaciju Čarobni grad, organizira humanitarnu akciju Korak za Mihu s ciljem prikupljanja financijskih sredstava za operaciju desetogodišnjeg dječaka Mihovila Mišetića koji boluje od cerebralne paralize, a koja bi mu mogla dati priliku da prohoda!

U želji da se Mihi pruži prilika da prohoda organizira se niz događanja. Humanitarna akcija započet će humanitarnim turnirom koji je namijenjen učenicima osnovnih škola. Učenici se mogu natjecati u nogometu ili u graničaru, prema vlastitoj želji, a turnir će biti podijeljen u dva dijela – prvi dio predviđen je za učenike od 1. do 4. razreda, a drugi za učenike od 5. do 8. razreda. Turnir će se održati u dvorani Spinut, u subotu 12. travnja 2014., s početkom u 9 sati.

Istog dana navečer organizira se Tulum za volontere i prijatelje u caffe baru Charlie na Žnjanu s početkom u 21 h. Na tulumu će zasvirati gipsy jazz swing retro bend Repassage i DJ Sully, a bit će i bogata lutrija. Također, za učenike od 5. do 8. razreda osnovnih škola u nedjelju 13. travnja 2014. bit će priređena Matineja, od 18 do 22 h u caffe baru Plava kava gdje će djeca moći zaplesati uz nastup plesnog kluba Sedmi vjetar, dobro se zabaviti i osvojiti neku od nagrada na našoj lutriji.

Tijekom turnira i matineje s učenicima će biti preko 30 volontera koji će paziti da sve prođe u najboljem redu.

Dovedite djecu, sestre, braće i rođake na turnir u nogometu i graničaru. Dođite na tulum i dovedite djecu na matineju.
Prikupljanje financijskih sredstava trajat će do 4. svibnja 2014. a novac možete uplatiti na račun Splitska banka Societe Generale Group:
2330003 - 1553163146
IBAN HR0423300031553163146

O akciji se više može pročitati i na Facebooku.