Sudjeluj na salonu stripa

17_05_2017  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Salon Stripa
Sudjeluj na salonu stripa

15. međunarodni salon stripa Beograd održat će se od 28. rujna do 1. listopada. Rok za prijavu radova je 15. kolovoza.

15. međunarodni salon stripa Beograd objavio je natječaj za sudjelovanje. Salon će se održati od 28. rujna do 1. listopada, u SKC Beograd.

Pravo sudjelovanja imaju autori svih uzrasta. Kandidat šalje rad na natječaj poštom (rad će biti prihvaćen i u slučaju da ga kandidat osobno donese). Treba dostaviti dobru kopiju (ili original) rada, od 1 do 4 table, A3 ili A4 formata.

Rad može biti djelo više autora (crtač, scenarist, kolorist), s tim da crtač ne može prijaviti više od jednog rada na natječaj. Rad može biti prethodno objavljivan. Tema, žanr i autorski pristup nisu zadani. Ne isključuje se mogućnost prihvaćanja rada sa strip tematikom u drugim medijima (reljef, skulptura, instalacija, objekt.) Tekst u stripu može biti na srpskom ili engleskom jeziku kao i na jezicima sa bivšeg srpskohrvatskog odnosno hrvatskosrpskog govornog područja.

Uz rad je obavezno poslati (na računalu ili čitko, tiskanim slovima, popunjenu) Prijavu, koja se može preuzeti ovdje ili dobiti u SKC-u pri predavanju radova. Svaku tablu rada potrebno je na poleđini označiti rednim brojem (primjer: 1/4, 2/4, 3/4, 4/4). Žiri će izabrati radove kojima će se dodijeliti službene nagrade i nagrade prijatelja Salona te one koje će sudjelovati u izložbi najuspješnijih radova.

Rok za prijavu: 15. kolovoza.

Više informacija ovdje.