Studentski.hr traži volontere

04_10_2017  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Studentski.hr
Studentski.hr traži volontere

Studentski.hr širi svoj tim i otvara vrata velikom broju studenata u timovima redakcije, lektora, marketinga, odnosa s javnošću, community managementa i grafičara.

Ulaskom u svoju petu godinu postojanja, Studentski.hr širi svoj tim i otvara vrata velikom broju studenata u timovima redakcije, lektora, marketinga, odnosa s javnošću, community managementa i grafičara.

Studentski.hr prošlog je mjeseca proslavio svoj 4. rođendan. Tijekom proteklih se godina ovaj projekt formirao u jedan od najčitanijih portala za mlade u Hrvatskoj. U svojemu je radu tako oformio brojne timove i okupio preko 350 studenata volontera koji su prikupili vrijedno iskustvo i uspješno se zaposlili tijekom ili po završetku studija, zahvaljujući upravo – radu na portalu.

Iza kulisa ovog vrijednog portala krije se kompleksna organizacijska struktura koja, osim redakcije uredništva i novinara, okuplja timove ljudskih resursa, administracije, društvene suradnje, lektora, marketinga i community managementa, odnosa s javnošću i grafičara. Na taj način studenti imaju mogućnost okušati svoje sposobnosti u više vrsta rada u mediju, učiti od svojih kolegica i kolega, a pritom se dobro zabaviti kroz brojne projekte i team buildinge. Također, pokretanje, organizacija i cilj portala zaslužili su posebnu pohvalu EU, Posebnu Rektorovu nagradu 2014. godine te Posebnu nagradu Voditelja Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu.

Ovogodišnja regrutacija prima nove članove u timovima redakcije, lektora, marketinga, upravljanja društvenim mrežama (community management), odnosa s javnošću te grafičara. Za prijavu u svaki od timova potrebno je riješiti predstavljeni zadatak te poslati životopis.

Prijave traju do 15. listopada, a sve detalje možete pronaći na poveznici te na web i Facebook stranici Studentski.hr.