Studentski.hr traži tebe

24_04_2017  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Studentski.hr
Studentski.hr traži tebe

Studentski.hr traži volontere koji bi se pridružili raznolikoj ekipi i obogatili novim znanjima i vještinama u području koje ih zanima. Rok za prijavu je 31. svibnja.

Studentski.hr traži volontere koji bi se pridružili raznolikoj ekipi i obogatili novim znanjima i vještinama u području koje ih zanima. Traže se osobe za više pozicija.

Portal traži proaktivnu osobu s puno novih ideja za radu na području ljudskih resursa. Radni zadaci uključuju sudjelovanje u osmišljavanju plana za traženje novih suradnika, osmišljavanje i provođenje selekcijskog postupka, uvođenje novih suradnika u rad, ažuriranje i provođenje procesa evaluacije suradnika, itd. Za prijavu na ovu poziciju potrebno je zamisliti da radite na portalu te ukratko opisati:
- što bi učinio/la da poboljšaš komunikaciju među timovima,
- kako bi potaknuo/la povećanje kohezije među volonterima,
- napiši svoju viziju Studentskog.hr.
Dovoljno je na svako pitanje odgovoriti maksimalno do jedne kartice teksta. Pošalji svoj životopis i motivacijsko pismo zajedno s odgovorima na pitanja na adresu [email protected] s naznakom Želim biti HR-ovac!

Traži se administrator koji će održavati baze podataka, redovito provjeravati i ažurirati informacije o studentskim institucijama i poslovima, kontrolirati oglase i konstantno pretraživati stranice portala i detektirati greške. Za prijavu je potrebno poslati životopis i motivacijsko pismo na mail s naznakom Želim biti administrator!

Za one koji vole provoditi vrijeme na društvenim mrežama i uživaju u skupljanju lajkova, komentiranju i dijeljenju sadržaja nudi se mjesto u svijetu Community Managementa. Sve što trebate napraviti je odabrati dva članka s portala studentski.hr (jedan iz područja zabave ili kulture te jedan informativnog karaktera) i osmisli kako bi ga objavio/la na društvenim mrežama (Faceboook, Twitter, Viber public chat te osmisli Instagram story vezan uz taj članak). Svoje ideje zajedno sa životopisom pošaljite na mail s naznakom Želim biti CM!

Zainteresirani za mjesto u marketing timu trebaju riješiti ovaj lagani zadatak te poslati rješenje i životopis na mail s naznakom Želim raditi u marketingu!

Traže se i grafički dizajneri koji će kreirati vizualno privlačan sadržaj, bannere za web, objave na društvenim mrežama, vizuale za članke i još puno toga. Potrebno je poznavanje osnova rada sa Adobe alatima (Indd, Ai, PS...). Ako želiš postati grafički pošalji svoju prijavu zajedno s motivacijskim pismom i životopisom na mail s naznakom Želim postati dizajner! Pošalji i portfolio (ako ga imaš) ili neki od prijašnjih radova.

Za snalažljive i proaktivne osobe nudi se pozicija koordinatora suradnje s udrugama. Zadaća koordinatora je kontaktiranje i komunikacija s predstavnicima raznih udruga s kojima portal surađuje, praćenje događaja koje organiziraju udruge, komuniciranje s njihovim organizatorima, upoznavanje i intervjuiranje zanimljivih ljudi te rad na novim projektima. Sve što treba napraviti je poslati svoj životopis s kratkim motivacijskim pismom na mail s naznakom Želim raditi s udrugama!

Za poziciju lektora potrebno je poslati životopis i lektorirani tekst koji se nalazi na ovom linku na mail s naznakom Želim biti lektor!

Rok za prijavu: 31. svibnja.

Više informacija ovdje.