Studentske stipendije HANFA-e

27_10_2015 / 11:53h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: everystockphoto.com
Studentske stipendije HANFA-e

Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga (HANFA) raspisala je Natječaj za stipendiranje studenata/studentica zadnje godine diplomskih studija. Rok za prijavu je 15. studenog.

Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga (HANFA) raspisala je Natječaj za stipendiranje studenata/studentica zadnje godine diplomskih studija u Republici Hrvatskoj za akademsku godinu 2015./2016.

Pravo sudjelovanja na natječaju za dodjelu Stipendije HANFA-e imaju studenti sveučilišnih studija koji udovoljavaju sljedećim uvjetima: da su redovni studenti zadnje godine diplomskih studija u RH u akademskoj godini 2015./16.; da su završili prethodne godine studija s ukupnim prosjekom ocjena najmanje 4,00; da studiraju smjer financijske matematike ili statistike, ili da studiraju smjer informatike i/ili računarstva ili da studiraju smjer financije i/ili računovodstva; da nisu stariji od 25 godina.

U molbi studenti trebaju navesti osobne podatke (ime i prezime, datum i mjesto rođenja, adresu stanovanja, broj telefona ili mobitela te e-mail adresu) te priložiti rodni list (preslika), potvrdu o upisu na studij akademske godine 2015./2016. s podacima kada je upisana prva godina studija te prijepisom ocjena za sve godine i životopis ( vlastoručno potpisan).

Stipendist će za vrijeme studiranja imati obaveznu praksu u trajanju od 1 mjeseca. Također, stipendist je obvezan diplomirati najkasnije do 30. rujna 2017. godine. Nakon završetka školovanja stipendist je obvezan zaposliti se i raditi u Hanfi u trajanju dvostruko dužem od vremena stipendiranja. Izabrani studenti mogu računati i na mogućnosti daljnjeg usavršavanja u struci.

Rok za prijavu: 15. studenog 2015.

Informacije o Natječaju mogu se pronaći na službenoj stranici HANFA-e.