Stripaški kružok: Ivan Marušić

11_02_2017  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Ivan Marušić
Stripaški kružok: Ivan Marušić

Ivan Marušić gostovat će na Stripaškom kružoku koji će se održati u Klubu Zona. Urednik internetskog časopisa MojStrip jednom je prigodom za njega rekao da je najzanimljiviji suvremeni autor stripova te da je kriminalno podcijenjen.

Ivan Marušić gostovat će na Stripaškom kružoku koji će se održati u utorak, 14. veljače, u 19 sati u Klubu Zona. Ovaj domaći strip autor još je jedan u nizu gostiju s kojim će Ivan Svaguša, u društvu ljubitelja stripa, razgovarati o dosadašnjem stvaralaštvu i planovima.

>> O programu događanja u Klub Zona pitaj i informiraj se na fejsu!


- Jurica Starešinić, urednik internetskog časopisa MojStrip, jednom je prigodom za Ivana Marušića rekao da je najzanimljiviji suvremeni autor stripova te da je kriminalno podcijenjen. U njegovim stripovima možemo vidjeti ostvarenu težnju da se strip prikaže kao ozbiljan umjetnički medij gdje se brišu obilježavanja poput mainstream i underground. Marušić objavljuje po raznim magazinima te ima izdana dva zapažena strip albuma: Entropola i Gnom de Monde - najavljuje Ivan Svaguša, poručujući da ovog Valentinova - ne kupujete ruže iz Amsterdama nego domaći strip.